Megérkeztek a CAT telefonok a Huntraco Zrt.-hez!

CAT B10

"Profi építőgéphez, profi telefont"

Ára: 117.600,- Ft (Áfa-val)

A készülék legerősebb pontja a külső behatásokkal szembeni maximális ellenállás lehet, hiszen az IP67 tanúsítvány értelmében a nagyobb esésekkel és a legalább fél órás egy méteres vízalatti kalandokkal szemben is ellenálló. Az Android 2.3.5 Gingerbread alapokon nyugvó készülék tudása átlagos, 3,2 hüvelykes, 480x800 képpontos kijelzőt, 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, valamint egymagos, 800 MHz-es processzort kapott. A később Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerre is frissíthető lesz.

CAT B25

"A megbízható munkatelefon"

Ára: 35.200,- Ft (Áfa-val)

A Caterpillar CAT B25 nem a gigahertzek vagy a focipálya méretű kijelző szerelmeseinek készült, hanem azoknak, akik munkájuk vagy aktív életstílusuk során egy igazán megbízható, strapabíró telefonra vágynak. A mobil hátulján az akkufedél vonzza a szemet, egyrészt a vastagsága dominál, másrészt ott van egy dupla fémcsavar, ami a rögzítést biztosítja. A telefon gumi borításába fémbetétet tettek, amire a Caterpillar logója került. A felső részbe találjuk a kamerát, mellette a zseblámpaként is üzemelő LED-et és a kihangosítót. A menü 12 ikonos, a kezelhetőség kiváló.

A telefonok korlátozott darabszámban megvásárolhatók a HUNTRACO SHOP budaörsi telephelyén vagy érdeklődjön kereskedőinknél!