VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  A Sandvik Mobile Crushers & Screens új disztribútori megállapodást írt alá Magyarországon.

A Sandvik Mobile Crushers & Screens új disztribútori megállapodást írt alá Magyarországon.

Sajtóközlemény

A Sandvik Mobile Crushers & Screens új disztribútori megállapodást írt alá Magyarországon.

Örömmel jelentjük be, hogy a Sandvik a mobil törő-és osztályozógépeinek hivatalos magyarországi értékesítésére és alkatrészutánpótlási támogatására, valamint szervizelésére disztribútori szerződést írt alá a Huntraco Zrt.-vel.

Az 1991-ben alapított HUNTRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. fő tevékenysége a világszerte első számú márkaként ismert és elismert Caterpillar munkagépeinek valamint energiaipari és egyéb berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazása és szervizelése.

Budaörsi székhellyel, összesen 5 szerviz- és értékesítési telephellyel rendelkezik országszerte, és 150 alkalmazottat foglalkoztat. A Huntraco Zrt.  a Caterpillar és egyéb gépmárkák forgalmazása mellett használt gépeket is értékesít, és saját bérgép flottával is rendelkezik, hogy kiszolgálja ügyfelei igényeit. A Sandvik mobil törő- és osztályozógép kínálata tökéletesen kiegészíti a Huntraco Zrt. meglévő portfólióját, mivel ugyanazt az  ügyfélkört látja el.

A Sandvik mobil törő és rostáló termékeinek átfogó választéka pofás-, röpítő- és kúpos törőket, nehézrostákat, háromfrakciós zúzalék osztályozókat, piacvezető lánctalpas két- és háromsíkú osztályozóit tartalmazó termékcsaládját foglalja magában. A nagy hatékonyságra, optimális termelékenységre és maximális üzemidőre tervezett összes egység felhasználóbarát és könnyen szállítható.

Az új forgalmazói megállapodás növeli fogja a Sandvik márka helyi ügyféltámogatásának színvonalát. A Sandvik folyamatosan törekszik globális forgalmazói hálózatának bővítésére és megerősítésére, és célja, hogy segítse ügyfeleit az iparágban a legmagasabb termelékenység elérésében. Ez csak gondosan kiválasztott forgalmazókkal való együttműködéssel lehetséges, akik képesek arra, hogy az alkatrészek és a szervizszolgáltatás helyi szintű elérhetősége révén magasabb szintű ügyféltámogatást nyújtsanak.

Adriano Pezzo, a Sandvik Mobile Crushers & Screens forgalmazási vezetője a következőket mondta:
"Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a Huntraco-val és munkakapcsolatot építhessünk ki velük. Tapasztalattal rendelkeznek a mobil törő- és osztályozóiparban, és jó hírnévnek örvendenek a piacon. Biztosak vagyunk abban, hogy helyi ügyfélismeretük és iparági szakértelmük segíteni fog nekünk abban, hogy növeljük a Sandvik mobil törők és osztályozók piaci részesedését és terméktámogatását Magyarországon."

"Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőséget kaptunk a Sandvik márka és a hozzájuk tartozó mobil törők és osztályozók magyarországi képviseletére. Úgy gondoljuk, hogy a Sandvik kiváló minőségű termékei és a Huntraco Zrt. elismert ügyfélszolgálati képességei valódi értéket fognak nyújtani a magyar ügyfeleknek" - mondta Litauszki Róbert, a Huntraco Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

A Sandvik csoport

A Sandvik egy csúcstechnológiát képviselő nemzetközi cégcsoport, amely olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek növelik az ügyfelek számára a termelékenységet, jövedelmezőséget és a fenntarthatóságot. Világszinten is vezető pozícióval rendelkeznek az alábbi területeken:

- fémmegmunkálás szerszámai és szerszámrendszerei,

- gépek és munkaeszközök ,

- szolgáltatások és műszaki megoldások a bányaipar, illetve az építőiparon belül a kőzetkitermelés számára,

- speciális rozsdamentes acélokból és ötvözetekből készült termékek,

- valamint az ipari fűtéshez használt termékek.

2020-ban a csoportnak mintegy 37 000 alkalmazottja volt, és összesen mintegy 86 milliárd svéd korona árbevételt ért el több mint 160 országban a folyamatos tevékenységek keretében.

Sandvik Rock Processing Solutions

A Sandvik Rock Processing Solutions üzletág a kőzet- és ásványfeldolgozáshoz szükséges gépek, munkaeszközök, alkatrészek, szolgáltatások és megoldások vezető szállítója a bányászati és építőipari szegmensben. A felhasználási területek közé tartozik az aprítás, a rostálás, a törés és a bontás. A 2020-as évben az értékesítés mintegy 6,5 milliárd svéd korona volt, mintegy 2000 alkalmazottal.

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek