HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Massey Ferguson 5600 traktor - az igazi mindenes, bármilyen körülményre

Massey Ferguson 5600 traktor - az igazi mindenes, bármilyen körülményre

A Massey Ferguson 5600-as széria traktor a legmagasabb fokú munka- és kezelési kényelmet biztosítja kifinomult váltójának és számos hasznos funkciójának köszönhetően. 

Az 5600-as széria sok, a mindennapi munkavégzés során használt, egyszerűen kezelhető funkcióval rendelkezik, melyek növelik a kényelmet és egyszerűsítik a kezelést, kormányzást.  A traktorcsalád a motorteljesítmény és nyomaték terén is új mércét állít fel, amelyek megfelelő alapot képeznek az állattartó telepeken, szállításban és szántóföldön való munkavégzéshez is.
 
Massey Ferguson- 5600 traktor
 
Az MF 5600-as család hat modellt foglal magában (85-130 LE), melyek közül az 5608 a legkisebb. A széria sajátossága a kiváló kilátást garantáló lejtős motorháztető, a Dyna-4-es hajtómű és a top teljesítményre képes, mégis rendkívül takarékos 3.3l-es AGCO POWER (SISU) háromhengeres motor.  A sok üresjárati idővel rendelkező kompakt traktorok esetében kiemelkedő extra az alapjárati gáz automatikus csökkentése behúzott kéziféknél.
 
MF Multifunkciós joystick – minden az irányítása alatt!
 
A mindennapos munkákban tapasztalt magas használati érték mellett a fordulékony MF 5608 kiváló megoldást kínál a homlokrakodós munkavégzésnél is az MF Multifunkciós joysticknek köszönhetően. A josticken lévő gombokkal homlokrakodásnál nem csak a 4 fokozatot, 4 főcsoportot és az irányváltást tudjuk kapcsolni, hanem a kuplungot is ki tudjuk oldani, valamint szabadon beállíthatunk elektronikus vezérlésű funkciókat is. Gyakorlatilag nincs többé szükségünk a váltással foglalkozni frontrakodásnál, a joystick mindent tud. A mechanikus lengéscsillapítás és a harmadik vezérlőkör széria tartozék a frontrakodós verziókon.
 
MF 5600 traktor többfunkciós botkormány
 
 
A nagy felületű tetőablak, amely jelentősen növeli a kilátást a mozgatott teherre széria felszereltség a rakodó csomaggal rendelt gépek esetében. Az ügyfelek körülbelül 60%-a frontrakodó előkészítéssel rendeli meg ezeket a gépeket a gyártótól. 
 
A jobb oldali T-menetverzérlőkar mozgatásával kényelmesen váltható a Dyna-4 váltó négy terhelési alatt kapcsolható fokozata és a fő csoportok is. A beépített AutoDrive funkció segítségével úgy érezhetjük mintha fokozatmentes váltóval szerelt traktorban ülnénk. A rendszer segítségével mind a 16 előre- és hátrameneti fokozatot automatikusan kapcsolja a váltó. Továbbá a menetpedál-kapcsolóautomatikához a legmagasabb fokozat, valamint a kapcsolási fordulatszám is előre beállítható.
 
Egy fedélzeti számítógép, amely nevet szerzett magának
 
Az MF 5600-az széria fedélzeti számítógépe megéri a pénzét. Számos funkció mellett Ön például be tudja állítani az induló fokozatot, a kuplungolás érzékenységét és, hogy mikor kap-csoljanak a terhelés alatt váltott fokozatok.
 
MF-5600 homlokrakodóval
 
A komputer egy praktikus védelmi rendszerrel is el van látva: jelentős fordulatszám esés és lefulladás veszély esetén automatikusan kikuplongolja a traktort. A fékpedál, melyet párhuzamosan (egyidejűleg) lehetséges a kuplungpedállal használni „Stop and Go“ funkcióval rendelkezik, amely tökéletes a homlokrakodáshoz. Egy gombnyomással össze lehet kapcsolni mindkét hidraulika szivattyút, így a teljesítmény 100l/perc-re emelkedik. 
GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről