VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

TÖRTÉNETÜNK

TÖRTÉNETÜNK
HUNTRACO  ›  CÉGÜNKRŐL  ›  TÖRTÉNETÜNK

TÖRTÉNETÜNK

Tisztelt Látogató!

A Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. az építőipari gépek egyik piacvezető cége a hazai piacon, a Caterpillar termékeinek kizárólagos képviselőjeként kezdte meg tevékenységét.  Magyarországon a Caterpillar márkát elsősorban munkagépeiről ismerik, kevesen tudják, hogy lóerő-teljesítmény tekintetében a világ egyik legnagyobb dízelmotor gyártója is egyben.

Cégtörténetünk fontosabb állomásai:

1991

A Huntraco Zrt. 1991-ben kezdte meg működését Budaörsön a legnagyobb forgalmat lebonyolító üzletág megalapításával. A CAT újgép üzletág kis- és nagygépek értékesítésével foglalkozik immár több, mint két évtizede.

1992

A Huntraco ebben az évben kiterjesztette tevékenységét a használt gépek eladására, s ebben a szegmensben 2000-re piacvezetővé vált. A használt gépek értékesítése sikeresen működik a romániai, ukrajnai és lengyelországi piacon is. A jól ismert Caterpillar, Ingersoll-Rand, Genie márkanevek mellett a termékkínálatban megjelent a Honda, Selwood és az Aquafilter.

 1993

A munkagépek értékesítése mellett évről-évre hangsúlyosabb szerepet kap a gépbérlet szerte a nagyvilágban, így a Huntraco Zrt. megnyitotta a Rental (gépbérlet) üzletágat is.  A flottában megtalálhatóak a kisebb minikotrók, rakodók, de persze a nagyobb árokásó-rakodók, kotrók, homlokrakodók és dózerek is.

 


1996

Megkezdődött a Caterpillar kenőanyagok forgalmazása. A Huntraco Zrt. a gépkereskedelem mellett nagy hangsúlyt fektet a szervizszolgáltatásokra is, alapfilozófiájában ugyanis vallja, hogy az ügyfelek teljes körű kiszolgálásához elengedhetetlen a minőségi, zökkenőmentesen működő vevőszolgálat. A vevőszolgálat tevékenysége így a gépekkarbantartásánés javításán túl kiterjed az alkatrész-biztosításra, valamint a gépek esetlegesen szükséges felújítására is.

1997-2001

1997-ben került sor a budaörsi központi telephelyen túl az első vidéki telephely megnyitására Békéscsabán, majd ezt követően országos szintű lefedettséggel minden régióban jelen van a cég,

 Önálló szervezeti egységként megkezdte tevékenységét az Energetika üzletág dízel-, gáz- és hajómotorokat, generátorokat, légkompresszorokat, légszerszámokat, sűrített levegő-kezelő   berendezéseket, szivattyúkat, ipari hűtőberendezéseket, valamint ivóvíz- és szennyvíz-technológiai   berendezéseket forgalmaz, telepít és tart karban.

2003

A 2003 januárja óta önálló szervezeti egységként működő mezőgazdasági üzletág a termelők számára kínál gazdaságos, megbízható és minőségi megoldásokat, megkönnyítvén a vállalkozók mindennapos munkáját. A mezőgazdasági munkavégzésekhez szükséges gépek mindegyike megtalálható a cég termékpalettáján. A kitűnő minőségű gépek kínálata mellé teljeskörű alkatrész-ellátást, szervizszolgáltatást és kedvező finanszírozást is biztosít a Huntraco Zrt..

2004

A Huntraco Zrt. bevezette a hétvégi szervizszolgáltalást, mellyel lehetővé kívánta tenni, hogy a gépet a kötelező folytonos napi munkából ne kelljen ügyfeleinek kivennie, a gép szervizelését meg tudja oldani akkor, amikor az egyébként is állna.

A vevők élhetnek továbbá az „S.O.S.” olajanalízis nyújtotta lehetőséggel is, amellyel a nem várt meghibásodások jelentős része megelőzhető.

2005-2007

Számos telephelyi rendezvényturné, családi nap megrendezésével segítette a Huntraco partnerei számára a Caterpillar termékek minél szélesebb körű megismertetését.

 

 

Budaörsön, a központi telephelyen felújították a motorjárató műhelyt, amelynek segítségével a nagy motorokat tesztelni, javítani tudják.

2008

Ebben az évben fejeződött be a Szombathelyi telephely korszerűsítése, amelynek keretében a szervizcsarnok területe 280 m2-re nőtt és közel 130 m2-re bővült az alkatrészraktár, ahol továbbra is a magas szolgáltatási színvonal érdekében a  szerelői csapatot tapasztalt szervizmérnökök koordinálják a vevők kényelmesebb és rugalmasabb kiszolgálását elősegítve.

2012

Területi adottságokat és piaci igényeket figyelembevéve a cég összevonta két telephelyét – Siófok és Pécs -  és egy újat nyitott Kaposújlakon. A telephelyen, hasonlóan a többi vidéki telephelyhez, minden szolgáltatás egyszerre elérhető lesz, amit a Huntraco Zrt. nyújt ügyfeleinek. A korszerűen felszerelt műhely lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek munkagépeit akár a telephelyen is meg tudjuk javítani továbbá a nagyobb raktárkészlet biztosítja ügyfeleink számára a gyorsabb kiszolgálás lehetőségét.

Napjainkra a Huntraco Zrt.-nek sikerült olyan vevőközpontú magatartást kialakítania, amely egy piacvezető cégtől elvárható. Nemzetközi szinten is kiváló munkatársaink magas műszaki felkészültséggel várják az ügyfeleket. Cégünk célkitűzése továbbra is ügyfeleink komplex, gyors és minőségi kiszolgálása, ezt segíti elő, hogy a cég rendelkezik ISO 9001 Minőségbiztosítási rendszerrel.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a technikai újdonságok bevezetésére is, ennek egyik példája a fejlett műholdas technológián alapuló Product Link termék, amely információáramlást biztosít a CAT munkagép fedélzeti rendszerei, a Huntraco Zrt., valamint az ügyfél között.

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek