VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

EGYSZERŰEN GC

EGYSZERŰEN GC
HUNTRACO  ›  ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR  ›  EGYSZERŰEN GC

EGYSZERŰEN GC

ÚJ VÁLASZTÉK, TÖBB LEHETŐSÉG

Bemutatjuk a CAT GC modelleket, melyek technológia felszereltség terén nyújtanak alternatívát a “teljesítmény” modellek mellett, így szélesítve az elérhető CAT gépek választékát. Nálunk megtalálja a munkájához és költségvetéséhez legjobban illeszkedő gépet.

Egy költségtudatos flottaméret növeléshez a GC széria ideális választás, mert gazdaságos, üzemanyag takarékos, megbízható és egyszerűen kezelhető.

A GC SZÉRIÁS GÉPEK ÚJ PERSPEKTÍVÁT KÍNÁLNAK A CAT MUNKAGÉPEK ÜZEMELTETÉSBEN

A GC széria azoknak lett megalkotva, akik egy minőségi gépet szeretnének, a kiegészítő munkák elvégzésére. Egy felesleges extrák nélküli gép, ami minden esetben elvégzi a feladatot.

A GC gépeket olyan felhasználásra ajánljuk mint:

  • Tereprendezési feladatok elvégzése
  • Törőgépek és teharutók alacsony intenzitású rakodása
  • Építési munkálatok alapásása, pincetömbök kiemelése
  • Csatornázási nyomvonalak kiásása
  • Út és autópálya építés kiegészítő munkái

EGYSZERŰEN GAZDASÁGOS

A GC modelljeink beszerzése az alacsonyabb befektetési és üzemeltetési költségük miatt olyan beruházások esetében is gazdaságos lehet, ahol alacsony kihasználtsággal üzemelő, de megbízható gépekre van szükség. A GC modellek esetében nem vásárol meg felesleges funkciókat.

EGYSZERŰEN MEGBÍZHATÓ

A GC széria tervezésénél az egyszerűség és a megbízhatóság kulcsszerepet játszott. A GC széria a beépített technológiák terén ugyan eltér a "teljesítmény” modellektől, de a minőség, tartósság és biztonság terén nem ismer kompromisszumot.

EGYSZERŰEN ÜZEMANYAG HATÉKONY

A GC modelleknél is fontos a kedvező fogyasztás, így beépítésre kerültek fogyasztást csökkentő funkciók. Ezek a különböző gépcsaládoknál eltérők lehetnek, de ide tartoznak az alapjárati motorleállítás, amely tétlenség esetén leállítja a munkagépet, az automatikus fordulatszám szabályozás, mely visszaveszi a fordulatszámot alapjáratra, amennyiben nem történik munkavégzés,
a gazdaságos üzemmódok és a gazdaságos üzemhez igazított teljesítményű dízelmotorok, valamint az elektromos meghajtású hűtőventilátorok.

EGYSZERŰEN TAKARÉKOS

A meghosszabbított és jobban összehangolt karbantartási intervallumokkal a Cat GC munkagépek karbantartási költségei akár 15%-kal is kevesebbek lehetnek az elődmodellekhez képest. Újfajta légszűrők, valamint nagyobb mennyiségű szennyeződés megkötésére alkalmas, új hidraulika szűrő került beépítésre, melynek csereperiódusa 3000 üzemóra, ami 50%-kal több, mint a korábban.

EGYSZERŰEN KEZELHETŐ

A CAT mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy biztonságos, kényelmes és ergonomikus gépeket alkosson. A GC modellek tervezésénél ezeket a tulajdonságokat szintén figyelembe vették. Kezelésük intuitív, így akár egy más munkagéphez szokott gépkezelőnek is egyértelmű a gép kezelése, és nem kell a magasabb technológiát képviselő funkciók elsajátításával külön foglalkozniuk.

JELENLEG ELÉRHETŐ GC GÉPKÍNÁLATUNK

320GC 330GC 336GC 950GC

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Bővebb információkért, technikai specifikációkért keresse területi üzeltkötő kollégáinkat az alábbi LINKEN található elérhetőségeken.

   

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek