VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  AZ ÚJ F-SZÉRIÁBAN TOVÁBB FINOMÍTOTTA GUMIKEREKES KOTRÓIT A CATERPILLAR

AZ ÚJ F-SZÉRIÁBAN TOVÁBB FINOMÍTOTTA GUMIKEREKES KOTRÓIT A CATERPILLAR

A Caterpillar a 2017-es évre még tovább fejlesztette gumikerekes kotrógépeit – az M314F-től az M322F-ig – és az MH3022 és az MH3024 gumikerekes átrakógépeit, melyek az új F-szériában öltöttek testet.

Csökkentett üzemanyag-fogyasztás

Az M314F és az M316F a CAT C4.4 ACERT motorral, míg az M318F, M320F és az M322F a CAT C7.1 ACERT erőforrással rendelkeznek. Ezen gépek esetében az újítás egy olyan fordulatszám-szabályzó rendszer, ami haladás közben a sebességigényhez igazítja a motor fordulatszámát. A rendszer mindig csak az aktuálisan szükséges teljesítményt biztosítja a változó útviszonyokhoz igazodva, mely alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és zajterhelést eredményez.

Megnövelt sokoldalúság

A gumikerekes kotrógépekhez már választható tiltrotator csomag is, amihez gyárilag telepített fedélzeti kezelőfelület is tartozik, valamint tartalmazza az összes módosítást, amit a fülkében, az elektromos- és szoftverrendszerekben kell elvégezni. Az egység vezérléséhez nincs szükség külön monitorra, minden szükséges paraméter beállítása közvetlenül a gép kijelzőjéről lehetséges. A csomag részei a több gombos joystick-ok is.

A több gombos joystickvezérlés célja a kényelem és a funkcionalitás növelése. Az ergonomikusabb botkormánnyal és a gumírozott felületekkel akár ujjheggyel vezérelhetőek a hidraulikus funkciók, míg a joystick-onként két csúszka és öt gomb további funkciók integrálását teszi lehetővé, mint például a forgatás/döntés, és a CAT tiltrotator markoló szerelék mozgatása.

További alaptulajdonság a szerelékfunkciók rugalmasabb kioszthatósága a bal oldali pedálhoz és a joystick-ok kezelőszerveihez, ahol a rendszer az eddigieknél nagyobb szabadságot ad.

Az M314F, M316F, és M318F gépekhez újonnan opcionálisan elérhető utánfutó-előkészítés csomag minden eddiginél nagyobb függetlenséget biztosít a gépek számára növekvő mobilitásuk és sokoldalú felhasználhatóságuk mellett. A munkagépet már a gyárban felszerelik az összes szükséges elektromos és hidraulikus rendszerrel, így az utánfutó csatlakoztatása után már lehet is kezdeni a munkát. A megoldás lehetővé teszi a kiegészítő szerelékek, szerszámok, üzemanyag közvetlen szállítását a munkaterületre, vagy éppen az anyagok munkaterületen történő mozgatását. A gép hidraulikus rendszerének segítségével működtethető a pótkocsi billentése.

Szintén az alapfelszereltség része az új, állandó szállítású segédhidraulika kör funkció, amely leegyszerűsíti az állandó forgást igénylő eszközök, mint például a kaszáló vagy mulcsozó kezelését.

 

Forrás: cat.com

 
GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek