VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  CATERPILLAR BÉRGÉPEKKEL A CROSSPÁLYÁN

CATERPILLAR BÉRGÉPEKKEL A CROSSPÁLYÁN

A Dream traxx a Cat® kereskedői és bérgépei segítségével marad a pályán.

Egy srác a motoron, aki ellentmond a gravitáció törvényeinek — így összegezhető Jason Baker motocross versenyzői karrierje. Mostanra a versenyszellemét kihasználva a pályák tervezésén, építésén és a korábban versenyzésre használt pályák újraburkolásán dolgozik a CAT® kereskedő Ring Power bérgépeiből összeállított flottával az oldalán.

Caterpillar bérgépekkel a crosspályán

“Szeretem a kreativitás határtalanságát, amit kihasználhatok a pályák építésénél.” meséli Baker, aki miután 2003-ban felhagyott a versenyzéssel megépítette első motocross pályáját a saját kertjében.

Ma a Dream Traxx nevű cégével a világ minden pontján dolgoznak pályákon — ezek közül néhány akár a 46-64 km hosszúságot is eléri — amelyekkel szemben fontos követelmény, hogy a nagy tömörség és a megfelelő rugalmasság együtt legyenek jelen. 

“A gépek kölcsönzése az egyetlen járható út, mert rengeteget utaznak és nagyon messzire, így mindig a munkaterülethez legközelebb eső bérgép telephelyről kaphatnak eszközöket” mondta Gregg Brill, a Ring Power kapcsolattartója.
“A gépek költöztetésekor felmerülő magas költségekről nem szükséges hosszan beszélni, Jason üzletének sikerességénél a gépek bérlése a kulcs.” 

Dream traxx Cat

A költségmegtakarítás és a mobilitás nem csak a kizárólagos előny, Baker  nagyra értékeli a megbízhatóságot és az új technológiákat, amelyeket a Cat bérgépek képviselnek.  

“Folyamatosan új, naprakész gépekkel dolgozunk. Megállás nélkül építjük a legjobb pályákat, amiket csak tudunk. Ehhez pedig csak a legmodernebb gépeket használhatjuk, amik a piacon elérhetőek,” mondta.

A szerviztől és a Ring Powertől érkező támogatás szintén kulcsszerepet játszik a projektek időben történő és megfelelő költségvetésű kivitelezésénél. 

Caterpillar

Nézd meg a videót arról, hogy hogyan segítenek a Cat bérgépek és a szoros kereskedői kapcsolat a Dream Traxx csapatnak, hogy a globális projektekkel se csússzanak ki a pályáról: 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek