VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  CSAK CAT MUNKAGÉPEKKEL DOLGOZIK AZ AUSZTRÁL MEDENCEÉPÍTŐ VÁLLALAT

CSAK CAT MUNKAGÉPEKKEL DOLGOZIK AZ AUSZTRÁL MEDENCEÉPÍTŐ VÁLLALAT

Ha egy cégnek az elsődleges üzleti tevékenysége medencék építése, akkor a változékony időjárási adottságok és a szűk helyek nagy kihívást jelenthetnek. Mick Masters, az Ausztráliában található dél-walesi cég tulajdonosa mindkét problémával képes megbirkózni a CAT kompakt gépeinek segítségével.

Több mint egy évtizede van jelen az üzletágban, kezdetben bérlete a gépeket. A cég növekedésével arra a döntésre jutott, hogy saját munkagépeket vásárol. Mindössze egy év leforgása alatt két minikotrót egy gumihevederes minirakodót szerzett be a cég számára.

„Azon a véleményen voltam, hogy a CAT gépek viszonylag drágák, addig, ameddig meg nem rendeltem” – mondja. „Miután megérkeztek a gépek, azóta viszont úgy gondolom, hogy ezek a legjobb gépek, amiket használni lehet: minőséget és értéket kapok a pénzemért.”

Masters állítása szerint egy gép egy munkanap alatt gyakran fedezni képes a havi költségeit akár mindhárom eszköre. A határidők betartásában számíthat a CAT minőségre, a megbízhatóságára és szervizcsapatára. 

Mick, az ECC Pools tulajdonosa szűk munkaterületeken is számíthat három CAT gépének hatékonyságára, megbízható teljesítményére. „Medenceásáskor az időjárás miatt hatékonyan kell dolgozni. Gyorsan el kell végeznünk a munkát” – magyarázza Masters. „Ezek a gépek nagyon megbízhatóak és könnyű őket használni. Nem engedhetünk meg magunknak hibákat, eddig még semmilyen leállás nem történt. A gépek szervizelésének költségét belekalkuláltam a havi kiadásokba. A srácok a WestTractől csak kijönnek, elvégzik a karbantartást a gépeimen, és már dolgozhatok is tovább.”

Masters azzal is elégedett, hogy a CAT kompakt gépei a szűk munkaterületeken való egyszerű munkára születettek.

„Rendkívül hatékony nagy munkagödrök ásásánál”, mondta a 301.7D CR minikotróról. „A gép irányítása és vezérlése a legprecízebb, amivel eddig dolgoztam.”

A gyermekkora óta Caterpillar-rajongó Masters jelenleg már büszke és márkahű CAT tulajdonos. „Sosem gondoltam volna, hogy valaha is lesz a tulajdonomban egy CAT gép. Most három is van, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan dolgoznak” - meséli. „Minőséget nyújtani a megbízóim számára: ez jelent számomra mindent. Ezért nem elégednék meg a CAT-nél kevesebbel.” 

Most akár 10% kezdőbefizetéssel az Öné lehet egy CATERPILLAR minikotró! 

Fix törlesztőrészletek, 36 hónapos futamidő, kiszámítható finanszírozási konstrukció!

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek