VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Elkészült az 50.000. CAT gumikerekes kotrógép

Elkészült az 50.000. CAT gumikerekes kotrógép

Elkészült az 50.000. CAT gumikerekes kotrógép!

1984-ben a Caterpillar, az Eder és a Zeppelin Baumaschinen új kerekes kotrógépcsaládot vezetett be, amely négy modellt kínált a Cat Eder márkanév alatt. Nyolc évvel később a termékcsalád 100%-ban Cat termékké vált, egy kijelölt gumikerekes kotrócsapattal. Huszonnyolc évvel később, 2012-ben ünnepelte a CAT a 25 000. kerekes kotrógép gyártását. Idén a Caterpillar bejelentette az 50.000.-ik gumikerekes kotró, egy Cat M318 Next Gen modell gyártását, ami mindössze 11 év alatt további 25.000 darabot jelentett.

Európa és Dél-Korea az új generációs kotrógépek első alkalmazói között voltak. A sebesség, a teljesítmény, a sokoldalúság és a hidraulikus szerszámok széles választékának működtetésére való képesség kombinációja azonban egyre népszerűbbé teszi a Cat kerekes kotrógépcsaládot Kínában, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában és más világpiacokon. A mindössze négy modellel induló, később kibővített Cat kerekes kotrógépcsalád ma már nyolc modellt - Cat M314-től M322-ig - tartalmaz a szigorúbb kibocsátási előírásokkal rendelkező piacokra, egy modellt - M315 GC - Kínába, három modellt - M315-től M320D2-ig - az alacsonyabb kibocsátási előírásokat betartó piacokra, az M323F vasútspecifikus modellt, valamint négy anyagmozgatót az MH3022-től MH3040-ig.

A Caterpillar 50 000.-ik elkészült gumikerekes kotró jelentőségéről Brian Abbott, a kotró divízió termékmenedzsmentért felelős alelnöke a következőket mondta: "A gumikerekes kotrógépek gyors mozgást biztosítanak a munkaterületen és a helyszínről a helyszínre, a talaj sérülése nélkül. A gumikerekes kotrógépek változást hoztak a zsúfolt területeken és a kiforrott infrastruktúrával rendelkező piacokon dolgozó vállalkozók számára. A fejlett hidraulikus kialakítás, amely a hagyományos kotrógépektől eltérő módon van bekötve, lehetővé teszi számukra, hogy az ásáson túl számos hidraulikus munkaeszközt is működtetni tudjanak, így növelve az alkalmazás rugalmasságát.Örömmel mutatjuk be az 50 000. sorozatgyártású kerekes kotrógépünket régi ügyfelünknek, a Wolff & Müllernek."

A Caterpillar és a Zeppelin képviselői 2023. június 22-én, a Caterpillar franciaországi Grenoble-i üzemében tartott ünnepségen átadták az 50.000.-ik gépet, egy Cat M318-at a Wolff & Müller Holding GmbH & Co. képviselőinek. A gépet Torsten Schuckert, a logisztikai szervizegység vezetője és Siegfried Cammerer, a gép- és készüléktechnikai szervizegység logisztikai vezetője vette át a vállalkozótól.

Az 1936-ban alapított stuttgarti Wolff & Müller ma Németország egyik vezető magántulajdonú építőipari vállalata. Több mint 100 Cat géppel rendelkezik a magas- és ipari építkezések, mélyépítés, acélszerkezetek, épületfelújítások, útépítések és alapozási munkák elvégzéséhez. Az építőipari szolgáltatások mellett a Wolff & Müller építőipari és nyersanyagokat, valamint építőipari szolgáltatásokat is kínál. Az ünnepségen Torsten Schuckert így nyilatkozott: "Nagyon örülünk a Zeppelinnel és a Caterpillarral való partnerségünknek, amely már közel 70 éve létezik és folyamatosan bővül. A jó együttműködés oka az innovatív géptechnológia mellett a kiváló országos szolgáltatás, és mindenekelőtt az egymás iránti megbecsülő, személyes kapcsolat."

 

A zászlóshajó Cat M318 kerekes kotrógép kiegyensúlyozott méret- és teljesítmény-kialakítást kínál. Elég kompakt ahhoz, hogy szűk helyeken is dolgozhasson, ugyanakkor nagy teljesítményt nyújt a nagyobb projektekhez, így mindenhová és mindenre alkalmas. A legújabb tervezési fejlesztések a korábbi modellsorozathoz képest nagyobb üzemanyag-takarékosságot, nagyobb nyomatékot, jobb láthatóságot és karbantartási alkatrész-megtakarítást, valamint egy sor olyan technológiát kínálnak, mint a Cat Grade, a Cat Payload és a Cat E-Fence. A távoli diagnosztikai eszközök segítik az M318-at, hogy nagy teljesítményt és maximális hatékonyságot nyújtson minimális állásidő mellett.

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek