VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Massey Ferguson 5600 traktor - az igazi mindenes, bármilyen körülményre

Massey Ferguson 5600 traktor - az igazi mindenes, bármilyen körülményre

A Massey Ferguson 5600-as széria traktor a legmagasabb fokú munka- és kezelési kényelmet biztosítja kifinomult váltójának és számos hasznos funkciójának köszönhetően. 

Az 5600-as széria sok, a mindennapi munkavégzés során használt, egyszerűen kezelhető funkcióval rendelkezik, melyek növelik a kényelmet és egyszerűsítik a kezelést, kormányzást.  A traktorcsalád a motorteljesítmény és nyomaték terén is új mércét állít fel, amelyek megfelelő alapot képeznek az állattartó telepeken, szállításban és szántóföldön való munkavégzéshez is.
 
Massey Ferguson- 5600 traktor
 
Az MF 5600-as család hat modellt foglal magában (85-130 LE), melyek közül az 5608 a legkisebb. A széria sajátossága a kiváló kilátást garantáló lejtős motorháztető, a Dyna-4-es hajtómű és a top teljesítményre képes, mégis rendkívül takarékos 3.3l-es AGCO POWER (SISU) háromhengeres motor.  A sok üresjárati idővel rendelkező kompakt traktorok esetében kiemelkedő extra az alapjárati gáz automatikus csökkentése behúzott kéziféknél.
 
MF Multifunkciós joystick – minden az irányítása alatt!
 
A mindennapos munkákban tapasztalt magas használati érték mellett a fordulékony MF 5608 kiváló megoldást kínál a homlokrakodós munkavégzésnél is az MF Multifunkciós joysticknek köszönhetően. A josticken lévő gombokkal homlokrakodásnál nem csak a 4 fokozatot, 4 főcsoportot és az irányváltást tudjuk kapcsolni, hanem a kuplungot is ki tudjuk oldani, valamint szabadon beállíthatunk elektronikus vezérlésű funkciókat is. Gyakorlatilag nincs többé szükségünk a váltással foglalkozni frontrakodásnál, a joystick mindent tud. A mechanikus lengéscsillapítás és a harmadik vezérlőkör széria tartozék a frontrakodós verziókon.
 
MF 5600 traktor többfunkciós botkormány
 
 
A nagy felületű tetőablak, amely jelentősen növeli a kilátást a mozgatott teherre széria felszereltség a rakodó csomaggal rendelt gépek esetében. Az ügyfelek körülbelül 60%-a frontrakodó előkészítéssel rendeli meg ezeket a gépeket a gyártótól. 
 
A jobb oldali T-menetverzérlőkar mozgatásával kényelmesen váltható a Dyna-4 váltó négy terhelési alatt kapcsolható fokozata és a fő csoportok is. A beépített AutoDrive funkció segítségével úgy érezhetjük mintha fokozatmentes váltóval szerelt traktorban ülnénk. A rendszer segítségével mind a 16 előre- és hátrameneti fokozatot automatikusan kapcsolja a váltó. Továbbá a menetpedál-kapcsolóautomatikához a legmagasabb fokozat, valamint a kapcsolási fordulatszám is előre beállítható.
 
Egy fedélzeti számítógép, amely nevet szerzett magának
 
Az MF 5600-az széria fedélzeti számítógépe megéri a pénzét. Számos funkció mellett Ön például be tudja állítani az induló fokozatot, a kuplungolás érzékenységét és, hogy mikor kap-csoljanak a terhelés alatt váltott fokozatok.
 
MF-5600 homlokrakodóval
 
A komputer egy praktikus védelmi rendszerrel is el van látva: jelentős fordulatszám esés és lefulladás veszély esetén automatikusan kikuplongolja a traktort. A fékpedál, melyet párhuzamosan (egyidejűleg) lehetséges a kuplungpedállal használni „Stop and Go“ funkcióval rendelkezik, amely tökéletes a homlokrakodáshoz. Egy gombnyomással össze lehet kapcsolni mindkét hidraulika szivattyút, így a teljesítmény 100l/perc-re emelkedik. 
GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek