HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK

AUTÓMOSÓ SZENNYVÍZÉT TISZTÍTÓ RENDSZER

AUTÓMOSÓ SZENNYVÍZÉT TISZTÍTÓ RENDSZER
HUNTRACO  ›  SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM  ›  KOMMUNÁLIS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS  ›  SZENNYVÍZTISZTÍTÁSHOZ TARTOZÓ EGYÉB BERENDEZÉSEK  ›  AUTÓMOSÓ SZENNYVÍZÉT TISZTÍTÓ RENDSZER

AUTÓMOSÓ SZENNYVÍZÉT TISZTÍTÓ RENDSZER

Autómosó rendszerek szennyvizeinek biológiai kezelésére alkalmas. A tisztítási folyamat egy elsődleges fázissal (homokfogó és nem oldott olajok szétválasztása) kezdődik, ezután a szennyvizet az eleveniszapos/rögzített biomasszás biológiai eljárás alá vetik, melynek során a szennyezőanyag tartalom több stabil vegyületté alakul át. A rögzített biomasszás eljárásban, a baktériumcsoportok oxigénbevitel segítségével elszaporodnak és hozzátapadnak az oxidációs részlegben jelen lévő inert, gömb alakú, műanyag töltetekhez (izosztatikuspolipropilén). A teljes tisztítási folyamat öt különböző kezelési fázist tartalmaz. A berendezések tartalmazzák a működéshez szükséges összes alkatrészt. A telep méretezése a vízfogyasztás alapján történik. Az eljárás öt kezelési fázist tartalmaz: homokfogót, koaleszcens filterrel történő olaj szétválasztást, gyűjtést, oxidációt és a végső ülepítést/ iszap recirkulációt. A tisztított szennyvíz kifolyó paraméterei megfelelnek a vízszennyező anyagok kibocsátásaira vonatkozó határértékekről és alkalmazásuk egyes szabályairól szóló 28/2004. (XII. 25.) KvVM rendelet határértékeinek.

Jellemzőik: üvegszálas poliésztergyanta tartályok, henger alakúak, 1000 l/nap és 18000 l/nap közötti kapacitás, be- és kimenettel, kétféle fedéllel rendelhető, szabadalmazott elosztó egység, a 28/2004. (XII. 25.) KvVM rendelet határértékeinektörténő megfelelés.

További információkról itt olvashat!

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről