HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK

OLAJ- ÉS ZSÍRFOGÓ BERENDEZÉS

OLAJ- ÉS ZSÍRFOGÓ BERENDEZÉS
HUNTRACO  ›  SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM  ›  KOMMUNÁLIS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS  ›  SZENNYVÍZTISZTÍTÁSHOZ TARTOZÓ EGYÉB BERENDEZÉSEK  ›  OLAJ- ÉS ZSÍRFOGÓ BERENDEZÉS

OLAJ- ÉS ZSÍRFOGÓ BERENDEZÉS

Ezen tartály olaj, zsír és lebegő szilárd anyagok elválasztására alkalmas, mely lakóházak, éttermek, vállalati étkezők konyhai szennyvízcsatornáihoz kapcsolva nyújt megoldást. Hengeres üvegszálas poliésztergyanta tartályhárom részre tagolódik, mely lelassítja a szennyvíz folyási sebességét és kedvez az olaj víztől való elválásának és olyan 'csapdákat' tartalmaz, melyek elősegítik a zsiradék elválasztását. Zsírtalanító tartály háztartások konyháinak szennyvízcsatornáihoz ajánlott. Ez egy szögletes üvegszálas tartály, középen elhelyezett elkülönített résszel (mely alul nyitott). Az olaj, zsír és lebegő szilárd anyagok elválasztására szolgáló tartályban, a nem oldott olajos és lebegő szilárd anyagok természetes úton és a gravitáció hatására válnak el a víztől. Az olaj fajlagos sűrűsége kisebb, mint a vízé, ebből eredően a víztől elválva természetes úton felemelkedik, majd az elválasztó tartályban lévő víz felszínén réteget képez.

Jellemzői: üvegszálas poliésztergyanta tartály, hengeres, vagy szögletes alakú, 10 és 400 lakós közötti kapacitás, be- és kimenettel, kétféle fedéllel rendelhető.

További információkról itt olvashat!

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről