HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
VERSENY2022
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

CAT MOTOROK ÉS GENERÁTOROK

CAT MOTOROK ÉS GENERÁTOROK
HUNTRACO  ›  SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ  ›  SZERVIZ  ›  CAT MOTOROK ÉS GENERÁTOROK

CAT MOTOROK ÉS GENERÁTOROK

A Caterpillar termékskálájában a munkagépekbe épített motorok mellett jelentős számban megtalálhatók az önálló ipari alkalmazásban használt vagy más géptípusokba épített nagyteljesítményű dízel és gáz üzemű motorok. Ezek a motorok más ipari berendezésekbe építve látják el elsődleges feladatukat, hajtást biztosítanak a gépek fő mechanikus vagy hidraulikus egységeinek vagy a hozzájuk kapcsolt generátorokon keresztül áramot termelnek. Ezeknek a nagyteljesítményű motoroknak a karbantartása és javítása különös odafigyelést és szakértelmet igényel, hiszen meghibásodásuk esetén jelentős kiesést okozhatnak az ipari termelés során.

A fentiek miatt a Huntraco Zrt. a nagyteljesítményű motorok karbantartására és javítására külön szerviz részleget működtet, országos lefedettséggel, budaörsi központtal, tapasztalt és képzett szakember gárdával. A motoros szerviz részleg a berendezések telepítésétől kezdve a karbantartáson át, a kis és nagyfelújítási munkák helyszíni és szakműhelyben történő elvégzéséig áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik ilyen berendezéssel rendelkeznek vagy ezeket üzemeltetik..   
 

Az ipari motorok, generátorok rendszeres karbantartására a motorok üzemeltetéséhez igazodó, speciálisan kidolgozott karbantartás tervezettel, előre tervezhető üzemóránkénti vagy karbantartásonkénti átalánydíjjal állunk rendelkezésre.

A váratlan meghibásodások, javítások során célunk, hogy a lehetőség szerint a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan megjavítsuk a meghibásodott berendezést. Az előre tervezett felújítások során a fő komponensek részleges vagy teljes felújításával, szükség szerinti javításával vagy komplett gyári fődarabokkal tudjuk biztosítani a berendezések üzembiztos működését és hosszú élettartamát. 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről