HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
JLG SZEMÉLYEMELŐK
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL
HUNTRACO  ›  CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL

Az 1991-ben alapított HUNTRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. fő tevékenysége a világszerte első számú márkaként ismert és elismert Caterpillar munkagépeinek valamint energiaipari és egyéb berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazása és szervizelése.
 
A jól ismert Caterpillar építőipari munkagépeken kívül, a társaság értékesítésében egyre nagyobb részesedéssel vannak jelen a Caterpillar által gyártott más termékek is, kiemelten a biogáz és földgáz hasznosítására szolgáló erőművi motorok (Cat-MWM) valamint az ehhez a termékkörhöz kapcsolódó projektek megvalósítása, de a fontos termékek még a Caterpillar dízel áramfejlesztők valamint a különböző területeken (hajózás, vasút, energiakutatás, stb.), használt dízelmotorok is.
 
A Caterpillar termékein kívül, a HUNTRACO több más, ismert márka forgalmazójaként is jelen van a magyarországi piacokon, például Massey-Ferguson traktorok és más mezőgazdasági gépek, munkaeszközök, Ingersoll Rand ipari kompresszorok és légszerszámok, JLG személyemelők, Selwood, szivattyúk, Aqua Filter víztisztító berendezések, ORM szennyvíztisztító rendszerek.
 
A társaság termék és szolgáltatási portfóliójának fontos eleme a képviselt márkák termékkörére alapuló alkatrész és használtgép kereskedelem valamint a teljeskörű szerviz és bérleti szolgáltatások is, mellyel kapcsolatos aktuális kínálatunkat a weblapunkon is megtekintheti.
 
Partnereink gyors és hatékony kiszolgálását budaörsi, központi telephelyünk mellett négy vidéki kirendeltségünk (Békéscsaba, Kaposújlak, Nyíregyháza és Szombathely) munkatársai, a 44 fős szerelői csapat, valamint a mintegy 20 fős területi értékesítői hálózatunk biztosítja.

A HUNTRACO Zrt. leányvállalata, a Motorpedo Kft. a Honda kisgépeinek (fűnyírók, szivattyúk, áramfejlesztők, csónakmotorok, stb.) kizárólagos magyarországi importőre és disztribútora.
 
A HUNTRACO Zrt és leányvállalata mintegy 150 főt foglalkoztatnak, 2014-ben 13,3 md Ft nettó árbevétel mellett 300 m Ft-ot meghaladó adózás előtti eredményt ért el.
 
A HUNTRACO Zrt. 100%-ban a brit CP Holdings Ltd. tulajdonában áll. A CP Holdings 2015-ben a harmadik legnagyobb magyarországi brit befektető, és számos külföldi termeléssel, kereskedelemmel és ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalkozás mellett kizárólagos vagy meghatározó érdekeltségű tulajdonosa olyan magyarországi társaságoknak mint egyebek közt a Danubius Hotels, az Interag, az ÁTI Depo és a Gundel.
GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről