VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  A VILÁG LEGNAGYOBB REPÜLŐTERE ÉPÜL A CAT EMSOLUTIONS SEGÍTSÉGÉVEL

A VILÁG LEGNAGYOBB REPÜLŐTERE ÉPÜL A CAT EMSOLUTIONS SEGÍTSÉGÉVEL

Kelet és Nyugat kereszteződésében, Isztambulban épül a globális légi közlekedés új csomópontja. Ez jó dolog, hiszen 2023-ra a Turkish Airlines azt tervezi, hogy közel kétszeresére növeli a jelenlegi kapacitást, ami több mint 120 milló embert jelentene évenként.

Az infrastruktúra kialakítására felállított konzorcium, az IGA egy ambiciózus célt tűzött ki. Az alapoktól kezdve felépíteni a világ legnagyobb repülőterét mindössze 42 hónap alatt. Az első szakasza a kivitelezésnek várhatóan 2018-ban fog befejeződni, ami magában foglalja a kifutópályákat és a terminált, melyek 79 négyzetkilométert fednek le.  A munkálatok több mint 2 billió köbméter anyag  megmozgatását igénylik, közöttük 40 méteres instabil bányameddők átalakítását is.
 
A VILÁG LEGNAGYOBB REPÜLŐTERE
 
Ez valóban egy hatalmas vállalkozás és ahogy ezt az IGA vezérigazgatója, Yusuf Akçayoğlu mondja:
“A mi projektünk a valaha volt legnagyobb beruházás a Török Köztársaság történelmében.” 
 
Hogy kezelni tudják a projekt óriási léptékét, a nehéz helyszíni körülményeket és a szoros határidőt, az IGA egy több mint 400 gépből álló flottát állított össze, kizárólag Caterpillar gépekből. Az IGA, hogy a gépeket kezelni tudja és hogy azok éjjel-nappal hatékonyan működjenek, nagymértékben támaszkodik a Cat EMSolutions™ technológiára és a Borusan Makina Cat® kereskedő támogatására.
 
CAT EMSOLUTIONS
 
Adem Karabudak az IGA flotta menedzsere szerint a Cat EMSolutions áramvonalassá teszi az eszköz menedzsmentet a projekt hatalmas flottájánál.
"Éppen most fogadjuk a felügyeleti és a karbantartási adatokat, a munkaterületen történő helymeghatározást, a távoli hibakód analízist, az olaj mintákat és az elemzéseknek a kiértékelését. Nem szükséges elmondanom, hogy ez mennyivel megkönnyíti a munkánkat."
 
A Borsusan Makina szervíz mérnöke, Hakan Atay egytért a Cat EMSolutions távfelügyeleti technológia alkalmazásával:
“Olyan ez, mintha fentről figyelne egy szem, minden gépet követ és adatokat szolgáltat róluk. Ez az információ jelentősen leegyszerűsíti a munkánkat.”
 
Repülőtér építés CAT EMSOLUTIONS segítségével
 
A Borusan Makina szervíz menedzsere, Volkan Kuş szerint ez a fejlett technológia különösen értékes ezekben a napokban, mert “klasszikus módon levezényelni ezt a gigantikus projektet szinte lehetetlen.”
 
Természetesen az IGA Cat kereskedőjétől érkező EMSolutions támogatás jóval több, mint az egyszerűen biztosított techonlógiai eszközök ellátása. Akçayoğlu összeségében ezt mondja:  
“Már többé-kevésbé az összes gépünk elérte a teljes kihasználhatóságát. Ráadásul függetlenül attól, hogy üzemanyag megtakarítás vagy vevőszolgálat szempontjából, nyugodtan mondhatom, hogy öt csillagos szervízt kapunk.”
 

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek