HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  AZ ÚJ F-SZÉRIÁBAN TOVÁBB FINOMÍTOTTA GUMIKEREKES KOTRÓIT A CATERPILLAR

AZ ÚJ F-SZÉRIÁBAN TOVÁBB FINOMÍTOTTA GUMIKEREKES KOTRÓIT A CATERPILLAR

A Caterpillar a 2017-es évre még tovább fejlesztette gumikerekes kotrógépeit – az M314F-től az M322F-ig – és az MH3022 és az MH3024 gumikerekes átrakógépeit, melyek az új F-szériában öltöttek testet.

Csökkentett üzemanyag-fogyasztás

Az M314F és az M316F a CAT C4.4 ACERT motorral, míg az M318F, M320F és az M322F a CAT C7.1 ACERT erőforrással rendelkeznek. Ezen gépek esetében az újítás egy olyan fordulatszám-szabályzó rendszer, ami haladás közben a sebességigényhez igazítja a motor fordulatszámát. A rendszer mindig csak az aktuálisan szükséges teljesítményt biztosítja a változó útviszonyokhoz igazodva, mely alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és zajterhelést eredményez.

Megnövelt sokoldalúság

A gumikerekes kotrógépekhez már választható tiltrotator csomag is, amihez gyárilag telepített fedélzeti kezelőfelület is tartozik, valamint tartalmazza az összes módosítást, amit a fülkében, az elektromos- és szoftverrendszerekben kell elvégezni. Az egység vezérléséhez nincs szükség külön monitorra, minden szükséges paraméter beállítása közvetlenül a gép kijelzőjéről lehetséges. A csomag részei a több gombos joystick-ok is.

A több gombos joystickvezérlés célja a kényelem és a funkcionalitás növelése. Az ergonomikusabb botkormánnyal és a gumírozott felületekkel akár ujjheggyel vezérelhetőek a hidraulikus funkciók, míg a joystick-onként két csúszka és öt gomb további funkciók integrálását teszi lehetővé, mint például a forgatás/döntés, és a CAT tiltrotator markoló szerelék mozgatása.

További alaptulajdonság a szerelékfunkciók rugalmasabb kioszthatósága a bal oldali pedálhoz és a joystick-ok kezelőszerveihez, ahol a rendszer az eddigieknél nagyobb szabadságot ad.

Az M314F, M316F, és M318F gépekhez újonnan opcionálisan elérhető utánfutó-előkészítés csomag minden eddiginél nagyobb függetlenséget biztosít a gépek számára növekvő mobilitásuk és sokoldalú felhasználhatóságuk mellett. A munkagépet már a gyárban felszerelik az összes szükséges elektromos és hidraulikus rendszerrel, így az utánfutó csatlakoztatása után már lehet is kezdeni a munkát. A megoldás lehetővé teszi a kiegészítő szerelékek, szerszámok, üzemanyag közvetlen szállítását a munkaterületre, vagy éppen az anyagok munkaterületen történő mozgatását. A gép hidraulikus rendszerének segítségével működtethető a pótkocsi billentése.

Szintén az alapfelszereltség része az új, állandó szállítású segédhidraulika kör funkció, amely leegyszerűsíti az állandó forgást igénylő eszközök, mint például a kaszáló vagy mulcsozó kezelését.

 

Forrás: cat.com

 
GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről