HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  CATERPILLAR BÉRGÉPEKKEL A CROSSPÁLYÁN

CATERPILLAR BÉRGÉPEKKEL A CROSSPÁLYÁN

A Dream traxx a Cat® kereskedői és bérgépei segítségével marad a pályán.

Egy srác a motoron, aki ellentmond a gravitáció törvényeinek — így összegezhető Jason Baker motocross versenyzői karrierje. Mostanra a versenyszellemét kihasználva a pályák tervezésén, építésén és a korábban versenyzésre használt pályák újraburkolásán dolgozik a CAT® kereskedő Ring Power bérgépeiből összeállított flottával az oldalán.

Caterpillar bérgépekkel a crosspályán

“Szeretem a kreativitás határtalanságát, amit kihasználhatok a pályák építésénél.” meséli Baker, aki miután 2003-ban felhagyott a versenyzéssel megépítette első motocross pályáját a saját kertjében.

Ma a Dream Traxx nevű cégével a világ minden pontján dolgoznak pályákon — ezek közül néhány akár a 46-64 km hosszúságot is eléri — amelyekkel szemben fontos követelmény, hogy a nagy tömörség és a megfelelő rugalmasság együtt legyenek jelen. 

“A gépek kölcsönzése az egyetlen járható út, mert rengeteget utaznak és nagyon messzire, így mindig a munkaterülethez legközelebb eső bérgép telephelyről kaphatnak eszközöket” mondta Gregg Brill, a Ring Power kapcsolattartója.
“A gépek költöztetésekor felmerülő magas költségekről nem szükséges hosszan beszélni, Jason üzletének sikerességénél a gépek bérlése a kulcs.” 

Dream traxx Cat

A költségmegtakarítás és a mobilitás nem csak a kizárólagos előny, Baker  nagyra értékeli a megbízhatóságot és az új technológiákat, amelyeket a Cat bérgépek képviselnek.  

“Folyamatosan új, naprakész gépekkel dolgozunk. Megállás nélkül építjük a legjobb pályákat, amiket csak tudunk. Ehhez pedig csak a legmodernebb gépeket használhatjuk, amik a piacon elérhetőek,” mondta.

A szerviztől és a Ring Powertől érkező támogatás szintén kulcsszerepet játszik a projektek időben történő és megfelelő költségvetésű kivitelezésénél. 

Caterpillar

Nézd meg a videót arról, hogy hogyan segítenek a Cat bérgépek és a szoros kereskedői kapcsolat a Dream Traxx csapatnak, hogy a globális projektekkel se csússzanak ki a pályáról: 

GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről