HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  CSAK CAT MUNKAGÉPEKKEL DOLGOZIK AZ AUSZTRÁL MEDENCEÉPÍTŐ VÁLLALAT

CSAK CAT MUNKAGÉPEKKEL DOLGOZIK AZ AUSZTRÁL MEDENCEÉPÍTŐ VÁLLALAT

Ha egy cégnek az elsődleges üzleti tevékenysége medencék építése, akkor a változékony időjárási adottságok és a szűk helyek nagy kihívást jelenthetnek. Mick Masters, az Ausztráliában található dél-walesi cég tulajdonosa mindkét problémával képes megbirkózni a CAT kompakt gépeinek segítségével.

Több mint egy évtizede van jelen az üzletágban, kezdetben bérlete a gépeket. A cég növekedésével arra a döntésre jutott, hogy saját munkagépeket vásárol. Mindössze egy év leforgása alatt két minikotrót egy gumihevederes minirakodót szerzett be a cég számára.

„Azon a véleményen voltam, hogy a CAT gépek viszonylag drágák, addig, ameddig meg nem rendeltem” – mondja. „Miután megérkeztek a gépek, azóta viszont úgy gondolom, hogy ezek a legjobb gépek, amiket használni lehet: minőséget és értéket kapok a pénzemért.”

Masters állítása szerint egy gép egy munkanap alatt gyakran fedezni képes a havi költségeit akár mindhárom eszköre. A határidők betartásában számíthat a CAT minőségre, a megbízhatóságára és szervizcsapatára. 

Mick, az ECC Pools tulajdonosa szűk munkaterületeken is számíthat három CAT gépének hatékonyságára, megbízható teljesítményére. „Medenceásáskor az időjárás miatt hatékonyan kell dolgozni. Gyorsan el kell végeznünk a munkát” – magyarázza Masters. „Ezek a gépek nagyon megbízhatóak és könnyű őket használni. Nem engedhetünk meg magunknak hibákat, eddig még semmilyen leállás nem történt. A gépek szervizelésének költségét belekalkuláltam a havi kiadásokba. A srácok a WestTractől csak kijönnek, elvégzik a karbantartást a gépeimen, és már dolgozhatok is tovább.”

Masters azzal is elégedett, hogy a CAT kompakt gépei a szűk munkaterületeken való egyszerű munkára születettek.

„Rendkívül hatékony nagy munkagödrök ásásánál”, mondta a 301.7D CR minikotróról. „A gép irányítása és vezérlése a legprecízebb, amivel eddig dolgoztam.”

A gyermekkora óta Caterpillar-rajongó Masters jelenleg már büszke és márkahű CAT tulajdonos. „Sosem gondoltam volna, hogy valaha is lesz a tulajdonomban egy CAT gép. Most három is van, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan dolgoznak” - meséli. „Minőséget nyújtani a megbízóim számára: ez jelent számomra mindent. Ezért nem elégednék meg a CAT-nél kevesebbel.” 

Most akár 10% kezdőbefizetéssel az Öné lehet egy CATERPILLAR minikotró! 

Fix törlesztőrészletek, 36 hónapos futamidő, kiszámítható finanszírozási konstrukció!

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről