VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  JLG – ÉLEN A SZEMÉLYEMELÉSBEN

JLG – ÉLEN A SZEMÉLYEMELÉSBEN

 
JLG gépek munkavégzés közbenAz iparban történő biztonságos és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlenek a megfelelő munkaeszközök - ez különösen igaz abban az esetben, ha a munkavégzés a magasban történik.  
 
A JLG személyemelők mindkét kitételnek eleget tesznek: különböző műszaki paraméterekkel jellemezhető típusok közül választhatja ki a feltételeknek leginkább megfelelő munkaeszközt, legyen szó akár 40 méter feletti munkavégzésről vagy extrém kis helyeken történő, személyemeléssel kivitelezhető munkáról. 
 
A JLG márkanév a világ minden táján a csúcsminőséget képviseli. A JLG annak az OSHKOSH csoportnak a tagja, amely már több alkalommal nyerte el az Amerikai Védelmi Minisztérium emelőgépekre és katonai terepjárókra kiírt tenderét. Széles termékpalettájukon olyan gépek találhatóak, melyek megfelelnek az extrém igénybevételeknek, ezzel együtt a saját tervezésű hidraulikával és elektromos rendszerrel működtetett munkaeszközök fenntartási költségei alacsonyak. 
 
A Huntraco Zrt. termékkínálatába újonnan bekerült gépek között a kézi, elektromos meghajtású, beltérben használható személyemelők mellett a dízel üzemű, akár 47 méteres munkamagasságot is elérő terepjáró személyemelők is elérhetők. 
 
A JLG termékpaletta különlegességeinek számítanak az X szériás gumihevederes járószerkezettel szerelt, Z karos személyemelők. A szélesíthető, nyomot nem hagyó járószerkezetnek és a hidraulikus letalpalóknak köszönhetően ezekkel az eszközökkel akár 1,48 méter szállítási szélességű, 25 méter munkamagasságot igénylő feladatok is elvégezhetők, és mindezt az épületek kivitelezésénél vagy létesítmény fenntartásnál is használhatja.
 
Ollós emelők Kompakt személyemelők Teleszkópgémes személyemelők Z-karos személyemelők Vertikális személyemelők
         
 
Az új JLG személyemelőjének kiválasztásával kapcsolatban szakértőink segítik majd döntését, a gyors és precíz üzembe helyezésről pedig ezüst minősítésű szervizünk gondoskodik. Időszaki munkavégzés esetén bérgép flottánk kínálatával állunk rendelkezésére.  
 
Látogasson el termékoldalunkra, ahol további érdekességeket és információkat találhat az általunk forgalmazott JLG termékekről!  
Szeretettel várjuk budaörsi telephelyünkön, illetve 2017.09.14 és 16 között az ÉBSZ Építőgép kiállításon, ahol közelebbről is megtekintheti a JLG személyemelőket.  
 
 Az alábbi videó a hazánkban is népszerű RS szériás elektromos ollós emelőket mutatja be:
 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek