VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  McCloskey gépek a Huntraco Zrt. kínálatában

McCloskey gépek a Huntraco Zrt. kínálatában

A McCloskey International Zrt. 1986-os megalakulása óta vezető szerepet tölt be az aprítógépek, az osztályozógépek és a szállítórendszerek piacán. Ez a multinacionális vállalat világszerte híres a nagy teljesítményű termékeiről, amelyek kitűnő megoldást nyújtanak többek között bányászati, hulladék újrahasznosítási, építési, bontási, komposztrostálási, terepmunkálási, fa és újrahasznosító ipari munkákhoz.

„A Huntraco Zrt. segítségével tovább erősítjük disztribúciós hálózatunkat Európában. A gazdasági feltételek javulásának és a beruházások felfutásának köszönhetően folyamatos növekedést tapasztalunk az építőipari gépek magyarországi piacán” – nyilatkozta Seamus Doyle, a McCloskey International nemzetközi értékesítésért felelős vezetője. A Caterpillar magyarországi márkakereskedőjeként a Huntraco Zrt. sokféle szegmenst szolgál ki pl. a bánya- és építőipar, a talajmozgatás, a kőbányászat, az épületbontás, a mezőgazdaság, az ipari hulladékfeldolgozás és az útépítés területén. „A Huntraco Zrt. kiváló kapcsolatot ápol az ügyfelekkel ezekben a szegmensekben. További növekedésére számítunk a piacon” – fűzte hozzá Doyle

A Huntraco Zrt. teljes körű kiszolgálást nyújtó márkakereskedés, amely értékesítési és bérleti konstrukciókat, valamint alkatrészeladást és szervizt is biztosít termékeihez. A cég vezető gépgyártó márkák – pl. Ingersoll-Rand, Genie, Honda, és Massey Ferguson – termékeinek széles választékát kínálja. A Budaörsön található központi iroda mellett négy vidéki telephellyel segíti az ügyfeleknek nyújtott szervizt és támogatást Békéscsabán, Kaposújlakon, Szombathelyen és Nyíregyházán.

Amikor arról kérdeztük, miért döntött úgy a Huntraco Zrt., hogy a McCloskey márkakereskedője lesz, Litauszki Róbert vezérigazgató így válaszolt: „Folyamatosan keressük az üzleti profilunkhoz illő, kiváló minőségű termékeket. A McCloskey márka versenyképes ára és meggyőző érték-aránya, valamint a kizárólagos márkakereskedői státusz megszerzése ideális lehetőség volt számunkra. Ráadásul a McCloskey kínálata az ügyfeleinknek nyújtott termékválasztékot is tovább szélesíti.”

Termékek

Törőgépek


TörőgépekA cég a törő és osztályozógépek szakértőjeként nagy hangsúlyt fektet e termékek gyártására és fejlesztésére. A törőgépek családján belül kifejezetten széles a paletta. A nagy választéknak köszönhetően minden törési munkára megoldást nyújtanak a cég által gyártott gépek. Rendelkezésre állnak a „J” szériás pofástörőktől kezdve, a „C” szériás kúpos törőkön át, egészen az „I” és „V” szériás röpítő törők. Az előbbi vízszintes tengellyel rendelkezik, míg az utóbbi pedig függőlegessel van felszerelve. A McCloskey pofás törők magas teljesítményt nyújtanak mind a bányaipari, bontási vagy útalap törési feladatok elvégzése során. A rádiós vezérlés és az automatizált adagolórendszer megkönnyíti a gépek alkalmazását.

Síkrosták


A McCloskey vállalat által gyártott osztályozógépek nagy hatásfokú síkrosta alkalmazásával készülnek. Ez a síkrosta a nagyobb elmozdulás és a nagy tehetetlenségű excenterek segítségével maximalizálja a rostálási teljesítményt. A síkrosta több energiát közöl a rostán található anyaggal, amelynek hatására felgyorsul az osztályozási folyamat. Ezzel ellentétben az „S” széria oldaltöltésű garattal rendelkezik, amely egy aprító berendezést tartalmaz az agyagos talaj fellazítására. Az „R” szériás gépeink kitűnően helytállnak a nehéz rostálási műveleteknél. A hagyományos felhasználási területek mellett rostáinkat előszeretettel alkalmazzák a faipari, mulcsozó, a termőföld előállító és a komposztáló üzemek is.

Dobrosták


A McCloskey cég 1986-os indulása óta foglalkozik a dobrosták tervezésével és innovációjával, amely a mai napig töretlen. A bizonyított rostálási teljesítmény, a minőségi alkatrészek, és a választható rostaméretek garantálják, hogy a McCloskey márka továbbra is népszerű választás. A görgős dobhajtás a láncos kivitellel szemben lehetővé teszi a gyors dobcserét. Széles választékunkban vontatható és önjáró verziók is elérhetőek. A McCloskey dobrostáinkat több iparágban is alkalmazzák: rekultivációnál, hulladékkezelő telepeken, újrahasznosító üzemekben és termőföld gyártó üzemekben. 

Konvejor szalagok


A McCloskey konvejorszalagokat nagy teljesítményű deponálási feladatokra méretezték. Egy egyedülálló és szabadalmaztatott ellensúly rendszerrel rendelkeznek. Ezek a szállítószalag rendszerek 180°-os szögben elforgathatók, biztosítva ezzel a nagyobb deponálási kapacitást, ami kevesebb átállást tesz szükségessé. A gépeket dízelmotorral szereleik, de opcióként elektromos hajtás is rendelhető, hogy a konvejor rendszer a lehető legjobban illeszkedjen a felhasználási körülményekhez.


Cégtörténet

Az 1991-ben alapított Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. az építőipari gépek piacvezető cége a hazai piacon. A budaörsi székhelyű társaság tevékenysége kezdetben a Caterpillar munkagépek kizárólagos képviseletére szorítkozott, ám a termékpaletta folyamatosan bővült. Mára a Huntraco a különböző fajtájú földmunkagépek mellett többek között dízelmotoros áramfejlesztőket, nagyteljesítményű gázmotorokat, traktorokat, betakarítógépeket, kisgépeket és emelőket forgalmaz, egyre szélesebb vevői kört tudva maga mögött. A jól ismert Caterpillar márkanév mellett a kínálatban megjelent a Massey Ferguson, az Ingersoll-Rand, Genie, Honda, ClubCar márkák termékei. 
A Huntraco még 1992-ben kiterjesztette tevékenységét a használt gépek eladására, s ebben a szegmensben is piacvezetővé vált 2000-re. A hazai bérleti piac fellendülésével párhuzamosan a budaörsi vállalat fokozott hangsúlyt fektet a bérgép üzletágra is. (Rental Store. A társaság 4 vidéki telephelyével – Békéscsaba, Kaposújlak, Nyíregyháza és Szombathely) biztosítja az országos lefedettséget. 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek