VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Oszkó és Tarhos településeken Huntraco- ORM technológiával történik a szennyvíztisztítás

Oszkó és Tarhos településeken Huntraco- ORM technológiával történik a szennyvíztisztítás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy hosszas előkészületek és sikeres pályázatok után, a Huntraco Zrt. 2015. nyarán leszállította a 10. és a 11. magyarországi szennyvíztisztító telepét a vas megyei Oszkó és a békés megyei Tarhos településekre.
 
Mivel egyik falu sem rendelkezett csatornahálózattal valamint szennyvíztisztító teleppel, a szennyvíz elhelyezése az ingatlanok területén szikkasztással, illetve zárt tárolóban való gyűjtéssel, majd szippantással történt.
 
Mindkét településre az alkalmazott szennyvíztisztító rendszer a HUNTRACO - ORM 50-2000 biológiai szennyvíztisztító berendezéscsalád, mely egy eleveniszapos, előrekapcsolt denitrifikációval, vegyszeres foszforeltávolítással, totáloxidációs szervesanyag-eltávolítással üzemelő konvencionális technológia. A berendezések rendelkeznek az ÉMI Kft. Nemzeti Műszaki Értékeléssel (NMÉ) is, melynek száma: A-71/2013.
 
Oszkó egy 653 fős település Vasvártól pár kilométerre. Itt egy 66 m3/nap hidraulikai, és 660 LE biológiai kapacitású telep került betervezésre és engedélyeztetésre. A közbeszerzési eljáráson kiválasztott Swietelsky Magyarország Kft. partnereként a Huntraco Zrt. szállíthatta le a szennyvíztelep technológiai rendszerét Oszkóra. A tisztított szennyvíz befogadója a Verna patak keleti ága (Zala vízgyűjtő).
 
A Békés városához közeli Tarhoson 791 fő lakik. A településre 65 m3/nap (733 LE) kapacitású szennyvíztisztító telep került leszállításra a Huntraco Zrt. részéről, a közbeszerzési pályázaton nyertes Köviép Kft. beszállítójaként. A tisztított szennyvíz közvetlen befogadója a Féltői csatorna (Kettős- Körös).
 
Mind Oszkón, mind Tarhoson 2016. elejéig sikeresen lezajlottak a próbaüzemi időszakok.
 
Bízunk benne, hogy az általunk képviselt és leszállított technológia képes lesz hosszútávon megoldani mindkét településen a szennyvíztisztítás problémáját, ezzel is elősegítve az ott lakó emberek egészségesebb és kulturáltabb életét, mindennapjait.
 
Oszkó Tarhos
GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek