HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Oszkó és Tarhos településeken Huntraco- ORM technológiával történik a szennyvíztisztítás

Oszkó és Tarhos településeken Huntraco- ORM technológiával történik a szennyvíztisztítás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy hosszas előkészületek és sikeres pályázatok után, a Huntraco Zrt. 2015. nyarán leszállította a 10. és a 11. magyarországi szennyvíztisztító telepét a vas megyei Oszkó és a békés megyei Tarhos településekre.
 
Mivel egyik falu sem rendelkezett csatornahálózattal valamint szennyvíztisztító teleppel, a szennyvíz elhelyezése az ingatlanok területén szikkasztással, illetve zárt tárolóban való gyűjtéssel, majd szippantással történt.
 
Mindkét településre az alkalmazott szennyvíztisztító rendszer a HUNTRACO - ORM 50-2000 biológiai szennyvíztisztító berendezéscsalád, mely egy eleveniszapos, előrekapcsolt denitrifikációval, vegyszeres foszforeltávolítással, totáloxidációs szervesanyag-eltávolítással üzemelő konvencionális technológia. A berendezések rendelkeznek az ÉMI Kft. Nemzeti Műszaki Értékeléssel (NMÉ) is, melynek száma: A-71/2013.
 
Oszkó egy 653 fős település Vasvártól pár kilométerre. Itt egy 66 m3/nap hidraulikai, és 660 LE biológiai kapacitású telep került betervezésre és engedélyeztetésre. A közbeszerzési eljáráson kiválasztott Swietelsky Magyarország Kft. partnereként a Huntraco Zrt. szállíthatta le a szennyvíztelep technológiai rendszerét Oszkóra. A tisztított szennyvíz befogadója a Verna patak keleti ága (Zala vízgyűjtő).
 
A Békés városához közeli Tarhoson 791 fő lakik. A településre 65 m3/nap (733 LE) kapacitású szennyvíztisztító telep került leszállításra a Huntraco Zrt. részéről, a közbeszerzési pályázaton nyertes Köviép Kft. beszállítójaként. A tisztított szennyvíz közvetlen befogadója a Féltői csatorna (Kettős- Körös).
 
Mind Oszkón, mind Tarhoson 2016. elejéig sikeresen lezajlottak a próbaüzemi időszakok.
 
Bízunk benne, hogy az általunk képviselt és leszállított technológia képes lesz hosszútávon megoldani mindkét településen a szennyvíztisztítás problémáját, ezzel is elősegítve az ott lakó emberek egészségesebb és kulturáltabb életét, mindennapjait.
 
GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről