HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
JLG SZEMÉLYEMELŐK
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Új vezérigazgató a Huntraco Zrt-nél

Új vezérigazgató a Huntraco Zrt-nél

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2014. szeptember 5-től Grosz Péter úrnak, a Huntraco Zrt. vezérigazgatójának nyugdíjba vonulásával a vezérigazgatói teendőket Litauszki Róbert úr vette át.

Grosz Péter úr 1994. július 1-től
húsz éven át töltötte be a Huntraco Zrt. vezérigazgatói pozícióját, és iparág-szerte ismert és elismert vezetőként jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Huntraco Zrt. évek óta a piac egyik meghatározó szereplőjeként professzionális megoldásokat kínál ügyfelei részére.

Litauszki úr az egyetemi angol-történelem szak elvégzését követően kereskedelmi, marketing, és HR területen, majd marketing szakirányú MBA képzésen folytatta tanulmányait. Szakmai pályafutásának elmúlt 20 évében több, jellemzően nemzetközi hátterű gazdasági társaságban dolgozott első számú vezetőként, egyebek között az építőanyag-gyártás és kereskedelem, az informatika, a csomagolóipar vagy éppen a műanyag-cső gyártás és kereskedelem területén, továbbá tapasztalatokat szerzett nemzetközi és hazai vállalatcsoportok stratégiai irányításában is, Magyarországon, Ausztriában és Romániában.

Litauszki úr vezetői elképzeléseit röviden így foglalta össze:

„Új megbízatásom komoly megtiszteltetést és izgalmas szakmai kihívást jelent számomra. Célom, hogy a Huntraco jó hagyományainak továbbvitelével, működésének továbbfejlesztésével és dinamizálásával még rugalmasabban és még magasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket, ezzel hozzájárulva saját és partnereink üzleti sikereihez egyaránt. A Huntraco csapatának szakértelme, termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink minősége és választéka mindehhez kiváló alapot jelent.”

Litauszki úr nős, két gyermek apja, szabadidejét leginkább motoros túrázással és nyelvtanulással tölti, de hobbiként megmaradt a történelem iránti érdeklődése is.

Budaörs, 2014. október 13. 

GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről