VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Új vezérigazgató a Huntraco Zrt-nél

Új vezérigazgató a Huntraco Zrt-nél

 

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2014. szeptember 5-től Grosz Péter úrnak, a Huntraco Zrt. vezérigazgatójának nyugdíjba vonulásával a vezérigazgatói teendőket Litauszki Róbert úr vette át.

Grosz Péter úr 1994. július 1-től
húsz éven át töltötte be a Huntraco Zrt. vezérigazgatói pozícióját, és iparág-szerte ismert és elismert vezetőként jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Huntraco Zrt. évek óta a piac egyik meghatározó szereplőjeként professzionális megoldásokat kínál ügyfelei részére.

Litauszki úr az egyetemi angol-történelem szak elvégzését követően kereskedelmi, marketing, és HR területen, majd marketing szakirányú MBA képzésen folytatta tanulmányait. Szakmai pályafutásának elmúlt 20 évében több, jellemzően nemzetközi hátterű gazdasági társaságban dolgozott első számú vezetőként, egyebek között az építőanyag-gyártás és kereskedelem, az informatika, a csomagolóipar vagy éppen a műanyag-cső gyártás és kereskedelem területén, továbbá tapasztalatokat szerzett nemzetközi és hazai vállalatcsoportok stratégiai irányításában is, Magyarországon, Ausztriában és Romániában.

Litauszki úr vezetői elképzeléseit röviden így foglalta össze:

„Új megbízatásom komoly megtiszteltetést és izgalmas szakmai kihívást jelent számomra. Célom, hogy a Huntraco jó hagyományainak továbbvitelével, működésének továbbfejlesztésével és dinamizálásával még rugalmasabban és még magasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket, ezzel hozzájárulva saját és partnereink üzleti sikereihez egyaránt. A Huntraco csapatának szakértelme, termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink minősége és választéka mindehhez kiváló alapot jelent.”

Litauszki úr nős, két gyermek apja, szabadidejét leginkább motoros túrázással és nyelvtanulással tölti, de hobbiként megmaradt a történelem iránti érdeklődése is.

Budaörs, 2014. október 13. 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek