VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Ünnepi hagyományok és CAT gépek

Ünnepi hagyományok és CAT gépek

Az észak-maine-i Voisine család már generációk óta karácsonyfákkal foglalkozik.

„Az április előtti utolsó éjszakán a Voisine család felkészül az előttük álló kemény munkára. Másnap kezdődik a karácsonyfák előkészítése abban a reményben, hogy az idei betakarítás a tavalyinál is jobb lesz.”

Üdvözöljük az Allagash View karácsonyfa gazdaságban, ahol a Voisine család három generációja előkészíti, formára nyírja és felcímkézi a fákat, melyek otthonok sokaságát fogják díszíteni Maine-ben és Massachusetts-ben. Az elmúlt 7 év során az ünnepi szezon már április 1-én elkezdődött, amikor a család elkezdi szaporítani és megformálni a fákat – mindenre egyedi figyelmet fordítva.

„Minden fa kiválasztása és minősítése az ügyfelek igényeit szem előtt tarva történik” – mondja Amy Voisine, aki a gazdaság napi működését felügyeli. „Minden évben első kézből halljuk, hogy a családok mit tartanak fontosnak a fa kiválasztásánál”.

A Voisine Brothers vállalat Észak-Maine egész területén piacvezető, Ben és Joe, apjukkal együtt évtizedek óta működtetik díjnyertes fakitermelő üzemüket. Az üzleti portfólió kibővítésén és diverzifikálásra törekedve kerestek további lehetőségeket és így jutottak el a Karácsonyfa Farmig.

 „A fakitermelés rendkívül kemény munka” – mondja Ben. „Be akartam fektetni valami olyanba, amit most is és akár 60 éves koromban is szívesen csinálok. A Farm biztosítja számunkra ezt a lehetőséget, ehhez az egész családot is bevonjuk, beleértve a gyerekeket is.

Az új-kanadai Maine-ban található 200 hektáros gazdaság lehetővé teszi a Voisine család számára, hogy évente mintegy 7 000 karácsonyfát állítson elő. Megállapították, hogy az ügyfelek kedvelik vastag és erős tűlevéllel rendelkező Fraser Firs, és a hagyományosabb megjelenésű, de üde illatű Balsams fenyőket. A fák mellett ünnepi koszorúkat is készítenek a környékbeli családok számára.

Gyerekkorunk óta ismerem Ben-t és Joe-t.” – mondja Don Labrie, a Milton CAT értékesítési képviselője. „Csodálatos érzés, hogy szemtanúi és részesei is lehetünk sikereiknek. Az Allagash View Farm fantasztikus eleme az üzleti életnek és a ,maine-i régiónak.”

Egy karácsonyfa ideális növekedési ideje kb. 10 év. A betakarítás minden évben november elején kezdődik, amikor a tél első jelei mutatkoznak Maine államban. Hideg, nedves és ködös idő jellemzi a telet arrafelé, de a magas fenyők és a ragyogó zöld ágak lélegzetelállító látványt nyújtanak.

„A tudat, hogy a családom munkája része a többi család ünnepi hagyományainak, hihetetlen. E-maileket kapunk ügyfeleinktől, elmondják nekünk mennyire boldogok a fával és megosztják a feldíszített fák képeit. Ez egy nagyszerű érzés számunkra és hálásak vagyunk, hogy mindennek a részesei lehetünk.”

A Voisine Brothers Inc. az egész Észak-Maine-ban kiemelkedik. Ben (balra) és Joe (középen), apjukkal együtt, Gary-vel (jobbra) évtizedek óta működtetik a díjnyertes fakitermelést.

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek