HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

HÍREK

HÍREK
HUNTRACO  ›  HÍREK  ›  Ünnepi hagyományok és CAT gépek

Ünnepi hagyományok és CAT gépek

Az észak-maine-i Voisine család már generációk óta karácsonyfákkal foglalkozik.

„Az április előtti utolsó éjszakán a Voisine család felkészül az előttük álló kemény munkára. Másnap kezdődik a karácsonyfák előkészítése abban a reményben, hogy az idei betakarítás a tavalyinál is jobb lesz.”

Üdvözöljük az Allagash View karácsonyfa gazdaságban, ahol a Voisine család három generációja előkészíti, formára nyírja és felcímkézi a fákat, melyek otthonok sokaságát fogják díszíteni Maine-ben és Massachusetts-ben. Az elmúlt 7 év során az ünnepi szezon már április 1-én elkezdődött, amikor a család elkezdi szaporítani és megformálni a fákat – mindenre egyedi figyelmet fordítva.

„Minden fa kiválasztása és minősítése az ügyfelek igényeit szem előtt tarva történik” – mondja Amy Voisine, aki a gazdaság napi működését felügyeli. „Minden évben első kézből halljuk, hogy a családok mit tartanak fontosnak a fa kiválasztásánál”.

A Voisine Brothers vállalat Észak-Maine egész területén piacvezető, Ben és Joe, apjukkal együtt évtizedek óta működtetik díjnyertes fakitermelő üzemüket. Az üzleti portfólió kibővítésén és diverzifikálásra törekedve kerestek további lehetőségeket és így jutottak el a Karácsonyfa Farmig.

 „A fakitermelés rendkívül kemény munka” – mondja Ben. „Be akartam fektetni valami olyanba, amit most is és akár 60 éves koromban is szívesen csinálok. A Farm biztosítja számunkra ezt a lehetőséget, ehhez az egész családot is bevonjuk, beleértve a gyerekeket is.

Az új-kanadai Maine-ban található 200 hektáros gazdaság lehetővé teszi a Voisine család számára, hogy évente mintegy 7 000 karácsonyfát állítson elő. Megállapították, hogy az ügyfelek kedvelik vastag és erős tűlevéllel rendelkező Fraser Firs, és a hagyományosabb megjelenésű, de üde illatű Balsams fenyőket. A fák mellett ünnepi koszorúkat is készítenek a környékbeli családok számára.

Gyerekkorunk óta ismerem Ben-t és Joe-t.” – mondja Don Labrie, a Milton CAT értékesítési képviselője. „Csodálatos érzés, hogy szemtanúi és részesei is lehetünk sikereiknek. Az Allagash View Farm fantasztikus eleme az üzleti életnek és a ,maine-i régiónak.”

Egy karácsonyfa ideális növekedési ideje kb. 10 év. A betakarítás minden évben november elején kezdődik, amikor a tél első jelei mutatkoznak Maine államban. Hideg, nedves és ködös idő jellemzi a telet arrafelé, de a magas fenyők és a ragyogó zöld ágak lélegzetelállító látványt nyújtanak.

„A tudat, hogy a családom munkája része a többi család ünnepi hagyományainak, hihetetlen. E-maileket kapunk ügyfeleinktől, elmondják nekünk mennyire boldogok a fával és megosztják a feldíszített fák képeit. Ez egy nagyszerű érzés számunkra és hálásak vagyunk, hogy mindennek a részesei lehetünk.”

A Voisine Brothers Inc. az egész Észak-Maine-ban kiemelkedik. Ben (balra) és Joe (középen), apjukkal együtt, Gary-vel (jobbra) évtizedek óta működtetik a díjnyertes fakitermelést.

GÉPET SZERETNÉK VENNI

GÉPET SZERETNÉK VENNI

Kérje személyre szabott árajánlatát!

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

JAVÍTTATNI SZERETNÉK

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

BÉRELNI SZERETNÉK

BÉRELNI SZERETNÉK

Időszaki munkákra bérelne gépet? Tekintse meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

ALKATRÉSZT SZERETNÉK

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

Új gépek készletről