VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MB CRUSHER
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

FLOTTA MENEDZSMENT

FLOTTA MENEDZSMENT
HUNTRACO  ›  SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ  ›  FLOTTA MENEDZSMENT

FLOTTA MENEDZSMENT

A FLOTTA MENEDZSMENT ALKALMAZÁSOKRÓL

A digitális technológiának köszönhetően egyszerűen nyomon követheti, hogy mi történik az egyes gépekkel, a flottájával vagy akár az egész munkaterülettel. A Cat Link telemetriai megoldások bármilyen műveletnél megkönnyítik a munkafolyamatok felügyeletét, hogy még többet hozhasson ki eszközeiből, gépkezelőiből és minden perc munkavégzésből.

ÍGY MŰKÖDIK:
A Product LinkTM eszköz adatokat gyűjt az Ön berendezéseiről legyen az bármely márkájú vagy típusú. Nem kell többet rengeteg energiát és pénzt fektetnie abba, hogy az adatokat kézzel gyűjtse be, mert egy adatkapcsolat segítségével az már egyszerűen műhold vagy mobil hálózaton keresztül megoldott. A könnyen használható webes felhasználói felületek, pedig remek áttekintést nyújtanak az olyan adatokról, mint a gép pozíció, a munkavégzés és kihasználtság, a gépállapot, a termelékenység és még sok egyéb.

MIÉRT JÓ?
Bárhonnan, bármikor, pontos információkhoz férhet hozzá - ezek alapján pedig olyan döntéseket hozhat amelyek megnövelik a termelékenységet, csökkentik a költségeket, egyszerűsítik a karbantartást, és javítják a biztonságot a munkaterületeken.

Cat App
BÁRHOL | BÁRMIKOR

A válaszok amire szüksége van, egyenesen a mobil készülékén.

Ha az okostelefon ott van az Ön zsebében is, akkor bárhol - a munkaterületen, a parkoló autójában vagy akár a munkagépében ülve is - ki tudja használni a CAT App alkalmazást. Ez a flotta menedzsment eszköz, a My.Cat.Com-mal együttműködve, megkönnyíti gépe nyomon követését, mert bármikor hozzáférhet a tárolt adatokhoz és még beavatkozási lehetősége is kínálkozik.

My.Cat.Com
EGYSZERŰ ADATOK | JÓ EREDMÉNYEK

Az Ön gépadatainak online központja

A My.Cat.Com egyszerűvé teszi a gépadatok rendszeres kezelést. Bárhol is tartózkodjon egy internet kapcsolat segítségével olyan információkat érhet el melyek segítségével, intézkedhet a költségei csökkentésére és a gépek rendelkezésre állási idejének növelésére.

Csak lépjen be a My.Cat.Com oldalra a számítógépén vagy tabletjén, és kövesse nyomon a munkagépei üzemóráját, helyzetét, üzemanyag fogyasztását és kihasználtságát. Rendeljen szervizt, állítsa be karbantartási és állapotkritikus figyelmeztetéseket, hozzon létre valamint osszon meg feladatokat, tudjon meg többet gépeiről és lépjen kapcsolatba velünk. A nap 24 órájában magyar nyelven.

 

VisionLink
ELEMZÉSEK | PROFIKNAK

Feladat orinetált Online alkalmazáscsomag a flotta, a karbantartás és termelékenység követésére, hogy minden munkagépéből a legtöbbet hozhassa ki.

Mennyit takaríthat meg, ha megelőz egy nem tervezet leállást minden hónapban? Mennyivel lenne jövedelmezőb a tevékensége, ha a gépkezelője 10%-kal termelékenyebb? A jogosulatlan géphasználat pénzbe kerül Önnek? A VisionLink-kel megtalálja ezen kérdésekre a választ, több tucat másik mellett.

 

CAT LINK
ADATOK GYORSAN | VÁLASZTHATÓ MENNYISÉGBEN

A flotta menedzsement megoldás mellé már csak egy adatkapcsolatra van szüksége, hogy hozzáférhessen a gép által jelntett adatokhoz.

KÉT LÉPÉS A KAPCSOLATIG

1 TELEMETRIA ESZKÖZ BEKAPCSOLÁSA - Az Újonnan vásárolt Cat gépek esetében csak az eszköz aktiválása szükséges, melyet szervizünkben a gép első üzembe helyezésekor elvégzünk.A ProductLink-et kérésre felszereljük régebbi vagy más márkájú gépekre is.

2 VÁLASSZON ELŐFIZETÉST Segítünk Önnek a megfelelő kapcsolati csomagot beállítani, hogy minden adat meglegyen a flotta menedzseléséhez anélkül, hogy olyan extrákért fizetne amire nincs szüksége.

 

 

MY.CAT.COM

MY.CAT.COM

CAT App

CAT App

VisionLink

VisionLink

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek