VEKOP
HOME
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
HÍREK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL
HUNTRACO  ›  CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL

Az 1991-ben alapított HUNTRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. fő tevékenysége a világszerte első számú márkaként ismert és elismert Caterpillar munkagépeinek valamint energiaipari és egyéb berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazása és szervizelése.
 
A jól ismert Caterpillar építőipari munkagépeken kívül, a társaság értékesítésében egyre nagyobb részesedéssel vannak jelen a Caterpillar által gyártott más termékek is, kiemelten a biogáz és földgáz hasznosítására szolgáló erőművi motorok (Cat-MWM) valamint az ehhez a termékkörhöz kapcsolódó projektek megvalósítása, de a fontos termékek még a Caterpillar dízel áramfejlesztők valamint a különböző területeken (hajózás, vasút, energiakutatás, stb.), használt dízelmotorok is.
 
A Caterpillar termékein kívül, a HUNTRACO több más, ismert márka forgalmazójaként is jelen van a magyarországi piacokon, például a Sandvik törő és osztályozógépei, az MB Crusher munkaeszközei, Ingersoll Rand ipari kompresszorok és légszerszámok, Aqua Filter víztisztító berendezések, ORM szennyvíztisztító rendszerek.
 
A társaság termék és szolgáltatási portfóliójának fontos eleme a képviselt márkák termékkörére alapuló alkatrész és használtgép kereskedelem valamint a teljeskörű szerviz és bérleti szolgáltatások is, mellyel kapcsolatos aktuális kínálatunkat a weblapunkon is megtekintheti.
 
Partnereink gyors és hatékony kiszolgálását budaörsi, központi telephelyünk mellett négy vidéki kirendeltségünk (Békéscsaba, Kaposújlak, Nyíregyháza és Szombathely) munkatársai, a 44 fős szerelői csapat, valamint a mintegy 20 fős területi értékesítői hálózatunk biztosítja.

A HUNTRACO Zrt. leányvállalata, a MP Motor Kft. a Honda kisgépeinek (fűnyírók, szivattyúk, áramfejlesztők, csónakmotorok, stb.) kizárólagos magyarországi importőre és disztribútora.
 
A HUNTRACO Zrt és leányvállalata mintegy 150 főt foglalkoztatnak, 2014-ben 13,3 md Ft nettó árbevétel mellett 300 m Ft-ot meghaladó adózás előtti eredményt ért el.
 
A HUNTRACO Zrt. 100%-ban a brit CP Holdings Ltd. tulajdonában áll. A CP Holdings 2015-ben a harmadik legnagyobb magyarországi brit befektető, és számos külföldi termeléssel, kereskedelemmel és ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalkozás mellett kizárólagos vagy meghatározó érdekeltségű tulajdonosa olyan magyarországi társaságoknak mint egyebek közt a Danubius Hotels, az Interag, az ÁTI Depo és a Gundel.
GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről Elérhető bérgépek Használt gépjárművek