HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK

ÁLLANDÓ ÁRAMLÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS

ÁLLANDÓ ÁRAMLÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS
HUNTRACO  ›  SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM  ›  KOMMUNÁLIS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS  ›  SZENNYVÍZTISZTÍTÁSHOZ TARTOZÓ EGYÉB BERENDEZÉSEK  ›  ÁLLANDÓ ÁRAMLÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS

ÁLLANDÓ ÁRAMLÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS

Az állandó áramlású rendszer, szabadalmaztatott elosztó egységgel kommunális szennyvíz tisztítására alkalmas 50 LE (lakosegyenérték)- ig. Teljes oxidációs, eleveniszapos, biológiai tisztítású rendszer, mely hengeres üvegszálas poliésztergyanta tartályból áll. A berendezések tartalmazzák a működéséhez szükséges összes alkatrészt. A tartály méretezése a maximális szervesanyag terhelés (60 gr. BOI5/ nap/ LE) és a vízfogyasztás (100 liter/ nap/ LE) alapján kerül meghatározásra. A berendezés három tisztítási folyamatot tartalmaz: a gyűjtést/ kiegyenlítést, a denitrifikációt/oxidációt és az utóülepítést/ iszap recirkulációt.

A rendszer a szabadalmaztatott elosztó egységgel válik teljessé, azáltal, hogy a bejövő szennyvizet engedi felhalmozódni, majd teljesen elosztja a következő kezelési fázisok között olyan arányban, mely lehetővé teszi a szükséges tartózkodási időt és az összes nitrogén oxidációjának elosztását a csúcs időszakok alatt, akkor is ha a vízfogyasztás nagy és meghaladja a telep kapacitását.

Jellemzői: üvegszálas poliésztergyanta tartály, henger alakú, 3 és 50 LE közötti kapacitás, be- és kimenet, kétféle fedéllel rendelhető, szabadalmaztatott elosztó egység, szivattyú, membránkompresszor, kőszórt diffúzorok (lapos és kúpos).

További információkról itt olvashat!

 

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről