HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK

MEMBRÁN- TÍPUSÚ LEVEGŐ KOMPRESSZOR

MEMBRÁN- TÍPUSÚ LEVEGŐ KOMPRESSZOR
HUNTRACO  ›  SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM  ›  KOMMUNÁLIS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS  ›  SZENNYVÍZTISZTÍTÁSHOZ TARTOZÓ EGYÉB BERENDEZÉSEK  ›  MEMBRÁN- TÍPUSÚ LEVEGŐ KOMPRESSZOR

MEMBRÁN- TÍPUSÚ LEVEGŐ KOMPRESSZOR

A kompresszor működése az elektromágneses rezgésen alapul, mellyel kiküszöböli, hogy a mozgó alkatrészek érintkezésbe kerüljenek egymással, ezáltal biztosítva a magas hatásfokú teljesítményt és az alacsony energiafogyasztást. Egyedüli mozgó alkatrész, egy meghajtókar, melyet két darab, oldalt rezgő, szintetikus gumimembrán támogat, így biztosítva folyamatos, hosszú, tartós működést. Ennél a modellnél nincs szükség olajozásra, annak köszönhetően, hogy ezen modell esetében nincsenek mozgó alkatrészek, melyek egymással érintkeznek. Ebből következik, hogy a kibocsájtott levegő mindig tiszta. Az állandó levegőáramlás és a minimális vibrálás azt jelenti, hogy ez a modell olyan területekre alkalmas, ahol állandó nyomás és levegőadagolás szükséges.

Jellemzőik: magas hatásfok és alacsony energiafogyasztás, hosszú élettartam, olajozás nem szükséges a működéséhez, alacsony zajszint, állandó levegőáramlás, bevált konstrukció, egyszerű karbantartás, széles választék különböző teljesítményekkel.

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről