HOME
HÍREK
CÉGÜNKRŐL
KARRIER
ÜZLETKÖTŐINK
VERSENY2022
KAPCSOLAT
ÉPÍTŐGÉPEK CATERPILLAR
OSZTÁLYOZÓ ÉS TÖRŐGÉPEK
MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK
ENERGETIKA CATERPILLAR
SŰRÍTETT LEVEGŐ | KÖRNYEZETVÉDELEM
SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ
HASZNÁLT GÉPEK - USED
BÉRGÉPEK
HUNTRACO

MOTOROK FELÚJÍTÁSA

MOTOROK FELÚJÍTÁSA
HUNTRACO  ›  SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ  ›  SZERVIZ  ›  MOTOROK FELÚJÍTÁSA

MOTOROK FELÚJÍTÁSA

A munkagépek illetve az egyéb ipari berendezések lelke maga a motor. A motor biztosítja az erőforrást a kapcsolódó hidraulikus, mechanikus, illetve villamos egységek működéséhez. A megfelelően karbantartott és javított dízelmotor nagymértékben elősegíti a gépének hatékony működését, biztosítva ezzel a minél magasabb rendelkezésre állást és termelékenységet.

A rendszeres karbantartások során kiemelt fontosságú a gyártói kezelési és karbantartási utasításban előírt szerviz intervallumok követése, valamint a megfelelő minőségű karbantartási anyagok felhasználása. Különös tekintettel javasoljuk a motor üzemanyagrendszer, kenőolaj rendszer és a hűtőrendszer állapotának folyamatos figyelemmel kísérését, amelyre a Caterpillar S.O.SSM   kenőolaj és hűtőfolyadék elemzést ajánljuk.

Gyakorlati tapasztalataink azt mutatják, hogy az előírás szerint karbantartott és felújított motorok tulajdonképpen az idők végezetéig elvégzik a feladatukat, képesek a névleges teljesítmény leadására, valamint a folyamatos megbízható működésre.

A motorok felújítása történhet egy váratlan meghibásodást követően vagy az előírt felújítási intervallumok elérésekor. A motorok felújítására általában több lépcsőt javasol a gyártó, típustól függően. Lehetőség van kisebb felújítási munkák vagy részegységek (hengerfej, turbófeltöltő, üzemanyagrendszer), valamint ún. nagyfelújítások elvégzésére, melyek gyakorlatilag a motorok összes komponenseinek szükség szerinti felújítását, illetve cseréjét tartalmazzák. A felújítások során lehetőség van az egyes komponensek felújítására, gyári felújított és új alkatrészekkel történő cseréjére, figyelembe véve a megrendelő egyéni igényeit.

 

Budaörsi központi telephelyünkön található fődarab javító műhelyünkben minden, a motorok felújításához szükséges, eszközzel és célszerszámmal rendelkezünk, melyekkel gyakorlatilag az összes típusú Caterpillar motor részleges vagy teljes nagyfelújítását el tudjuk végezni a szétszereléstől a motorok névleges teljesítményen történő próbapadi tesztjéig, 1000LE-s teljesítményig bezárólag.

GÉPET VENNÉK

GÉPET VENNÉK

Kérje személyre szabott árajánlatát!

SZERVIZ IGÉNYLÉS

SZERVIZ IGÉNYLÉS

Meghibásodott, elromlott a gépe? Jelezze szervizünknél!

GÉPBÉRLÉS

GÉPBÉRLÉS

Időszaki munkákra bérelne gépet? Nézze meg ajánlatunkat!

ALKATRÉSZ IGÉNY

ALKATRÉSZ IGÉNY

Sürgősen alkatrészre lenne szüksége? Rendelje meg itt!

KARBANTARTÁS

KARBANTARTÁS

Átalánydíjas javítási és karbantartási szerződés.

Új gépek készletről